Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ;


Αρα γίνονται αλλαγές και αυτά που μας έλεγαν τα παπαγαλάκια για οριστικοποίηση του νόμου και ότι δεν αλλάζει τίποτα ήταν........φούμαρα. Υπάρχει χρόνος και αρκεί να υπάρξει και θέληση από τους βουλευτές του νομού. Αν υποστηριχθεί ομόφωνα η δημιουργία νέου Δήμου με έδρα τη Γουμένισσα από αυτούς που έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι, τότε ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Αν όμως δεν το δεχτούν οι βουλευτές να ξέρουν ότι θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα. Διαβάστε το κείμενο που το αφιερώνω στα παπαγαλάκια που μας είχαν ξεγραμμένους. Θα τους κράξουμε άσχημα αν τελικά δικαιωθούν οι προσπάθειες μας.


Με δύο αλλαγές σε έδρες υπερψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή το σχέδιο «Καλλικράτης», ενώ, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, το επαγγελματικό ασυμβίβαστο για τους νεοεκλεγέντες δημάρχους σε δήμους με πληθυσμό κάτω των 25.000 κατοίκων θα ισχύσει από το 2014.
Οι δύο αλλαγές αφορούν το δήμο Βοΐου του νομού Κοζάνης, όπου ορίστηκε η Σιάτιστα αντί για τη Νεάπολη και το δήμο Δωρίδος του νομού Φωκίδας, όπου ορίστηκε το Λοιδωρίκι, αντί για το Ευπάλιο.
Το υπουργείο προχώρησε στις εν λόγω αλλαγές, κατόπιν ομόφωνων αιτημάτων από τους βουλευτές όλων των κομμάτων των δύο νομών, σημείωσε ο υπουργός.
Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε επί της αρχής μόνο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτησή του στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να έχει ψηφισθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.
chsam65@gmail.com

2 σχόλια:

  1. ''Ο ρομαντισμός στην σύγχρονη Ελλάδα''.
    Και αν τελικά φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πιστεύεται ότι θα αλλάξει κάτι ;
    Τόσα χρόνια γιατί είμαστε στην αφάνεια . Η ζωή και η καθημερινότητα δεν είναι ΄΄Αρης Παοκ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή