Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η μαφία των Ελλήνων εφοπλιστών και το κίνημα (τους) «Δεν πληρώνω».











Πυρ κατά ριπάς..............από τα ορύγματα της Γουμένισσας.
Χρήστος Σαμαράς, Δάσκαλος.

Βόμβα μεγατόνων η δήλωση της παντοδύναμης επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκαρντ, σχετικά με τις απειλές που δέχτηκε όταν μίλησε για τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα. Και για να καταλάβει κανείς πόσο σημαντική είναι, αρκεί να κάνει μια «βολτίτσα» στο διαδίκτυο χτυπώντας το όνομά της. Πρόκειται για μια βαριά προσωπικότητα της διεθνούς πολιτικής σκηνής. Νομικός, επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες παγκοσμίως, υπουργός σε διάφορα υπουργεία με κυριότερο των οικονομικών της Γαλλίας, η πρώτη γυναίκα, η οποία ανέλαβε τέτοια υψηλή θέση στους G8.  Στις πρώτες θέσεις του περιοδικού Forbes ως μια εκ των ισχυρότερων γυναικών στη χώρα της φυσικά (δεύτερη !), στην Ευρώπη (τρίτη!) και παγκοσμίως (δωδέκατη!). Βραβευμένη με το μετάλλιο του Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής, η υψηλότερη διάκριση που μπορεί να αποκομίσει κανείς στη Γαλλία.

Κι όμως. Αυτή η πανίσχυρη ηγετίσκος πολιτικός, με στήριξη από όλα τα υπαρκτά και συνωμοτικά κατεστημένα, δέχτηκε ευθείες απειλές από την ελίτ της ελληνικής άρχουσας τάξης, των εφοπλιστών κυρίως, αλλά και άλλων οικονομικών κολοσσών της πατρίδας μας. Για να φτάσει στο σημείο να το δηλώσει σε συνέντευξη τύπου, σημαίνει πως λαμβάνει πολύ σοβαρά τις «προειδοποιήσεις» αυτές. Η δημοσιοποίηση ίσως την γλυτώσει από οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια φανερή ή κρυφή εναντίον της, όπως πολλές έχουν συμβεί με ψυχροπολεμικά χαρακτηριστικά και προερχόμενες από ακόμη και μυστικές υπηρεσίες κρατών. Εν ριπή οφθαλμού καταστρέφουν καριέρες, υπολήψεις, ονόματα, ζωές.
Ποιοι είναι αυτοί που τρομοκράτησαν τη μασσαλιώτιδα ; Πόση δύναμη διαθέτουν ; Γιατί δεν ξεσηκώθηκε το σύμπαν για αυτή τη νέα (;) κόζα νόστρα που μπορεί να απειλεί πανίσχυρους ανθρώπους, να ληστεύει κράτη, να μην πληρώνει φόρους, να αποτελεί την νέα παγκόσμια βρωμερή σαπίλα του αποκρουστικότερου απολειφαδιού της ανθρώπινης ύπαρξης ; Η καταγγελία ήταν ευθεία και συγκεκριμένη : εφοπλιστές. Πολλά έχουν ειπωθεί για την ολιγαρχική κυριαρχία αυτής της εκθαμβωτικής τάξης ανθρώπων (;). Κάποτε υπήρξαν ευεργέτες. Σήμερα είναι εκμεταλλευτές, δικτάτορες, κλέφτες, μαφιόζοι και εσχάτως μέλη οργανωμένης ομάδας με φασιστικά και εγκληματικά χαρακτηριστικά. Ασφαλώς και δεν πρέπει να αποδεχόμαστε ισοπεδωτικά τις κρίσεις για όλους συλλήβδην, αλλά φοβάμαι πως είναι απελπιστικά μεγάλος ο αριθμός εκείνων που έχουν ενταχθεί στον εγκληματικό, τρομοκρατικό κύκλο των … χαμένων εκβιαστών.
Τύφλα να έχουν οι λέσχες Μπίλντελμπεργκ, οι μασονικές στοές, η ΣΙΑ και οι άλλες μυστικές υπηρεσίες, οι συνωμοσιολόγοι , τα μέντιουμ και οι χαρτορίχτρες. Η Γιακούζα ωχριά μπροστά τους, οι κινέζικες τριάδες υποκλίνονται στη βιαιότητά τους, τα κολομβιανά καρτέλ είναι αυλοκόλακες και λακέδες τους, η Καμόρα μαγειρεύει μακαρονάδες γι αυτούς ! Εδώ ανατέλλει η νέα, επιστημονικής φαντασίας, υπερτεχνολογικής υφής και σχεδιασμού οργάνωση  ΜΕΦ : Μαφία Ελλήνων Εφοπλιστών.
Τελευταία έχουν εγγραφεί μαζικά στο κίνημα «Δεν πληρώνω», μιας και αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ελληνική πολιτεία ! Κι όταν τολμήσουν κάποιοι δημόσιοι λειτουργοί να αρθρώσουν λόγο, τότε αυτοί τους κατακεραυνώνουν, απειλώντας ότι θα αλλάξουν τη σημαία στα καράβια τους. Τόσο την υπολογίζουν και την εκτιμούν : την αλλάζουν πριν πεις κύμινο αν πρόκειται να γλυτώσουν χρήμα.
Πάντως εγώ τους συμπονώ. Μάλιστα σκέφτομαι να προτείνω σοβαρά να τους δοθούν κουπόνια δωρεάν σίτισης, εισιτήρια ελεύθερης εισόδου σε ιδρύματα υγείας και κλινικές, να οριστεί αφορολόγητο ύψους τουλάχιστον δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ, αφορολόγητα αυτοκίνητα Φερράρι, σκάφη πάνω από είκοσι μέτρα με δωρεάν ελλιμενισμό (να μην τα πηγαίνουν στην Ολλανδία οι άνθρωποι !), ορισμός ημέρας εφοπλιστή με ταυτόχρονο πανελλήνιο έρανο για την ενίσχυση του ασφαλιστικού τους ταμείου, ελεύθερη είσοδο στα μουσεία (να φροντίσουμε και για τον πολιτισμό τους) και τέλος χορηγία από εμάς ρουχισμού για τους ίδιους και τα έρμα τα παιδάκια τους, που τραβούν τα πάνδεινα από το κρύο (το πετρέλαιο το βάζουν στα καράβια όχι στο σπίτι) και την ανέχεια.
Σα δεν ντρέπονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου