Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1.Τα έμβια όντα διαθέτουν πολλά και διαφορετικά ζωτικά όργανα, τα οποία ενεργοποιούν για την επίτευξη του πρωταρχικού τους, ενστικτώδους στόχου : την επιβίωση και την αυτοσυντήρηση. Πολλές φορές παρουσιάζονται οργανικές δυσλειτουργίες, ακόμη και σε παραπάνω από ένα χρήσιμα εργαλεία του σώματος, αλλά παρόλα αυτά ο οργανισμός καταφέρνει να επιδιορθώνει, να αντικαθιστά ή και να παρακάμπτει ώστε να ανταπεξέλθει στον αρχέγονο προορισμό του, τη διαιώνιση του είδους του. Ένα μόνο όργανο δεν δύναται να υπερκεράσει : τον εγκέφαλο. Ίσως χάσει ένα χέρι, ένα πόδι, έναν νεφρό, ένα πνευμόνι ή ό,τι άλλο, αλλά όταν αποκοπεί η λειτουργία του εγκεφάλου θεωρείται πως παύει η ζωή.


Σε αυτό λοιπόν το ευρωπαϊκό σώμα, το κεφάλι και κυρίως ο εγκέφαλος, είναι η Ελλάδα. Ουδείς δικαιούται, ούτε καν να διανοηθεί, πως θα μπορούσε να ανακατευθύνει τον πλου της χώρας εκτός Ευρώπης. Σε κανένα Έλληνα Πρωθυπουργό, Υπουργό πολιτικό και γενικά σε ουδένα από τους αρμόδιους για την πορεία της χώρας στην ιστορική της διαδρομή, δεν έχει παραχωρηθεί εξουσιοδότηση ούτε καν για σκέψη, πόσο μάλλον για διαπραγμάτευση, για αποχώρηση, ομαλή ή μη από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα διάφορα σχέδια για απομάκρυνση της χώρας από το κυρίαρχο «σώμα» της φανερά ή κρυφά, από τους ταγούς της διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής πολιτικής αποτελούν γελοιότητα και οι υπαίτιοι πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τις θέσεις που κατέχουν. Όχι από εμάς, αλλά από τα ίδια τους τα κοινοβούλια. Ο κύριος Σόιμπλε έχει μια μόνο επιλογή : παραίτηση. Το ζήτησαν ήδη Γερμανοί βουλευτές. Διότι είναι ένα πράγμα να προσπαθείς να πείσεις κάποιον να ακολουθήσει έναν συγκεκριμένο δρόμο που είναι προς όφελός του κατά την άποψή σου, και άλλο να εκβιάζεις και να επιβάλλεις με απειλές και χρήση βίας (περί αυτού πρόκειται όταν ζητούσε Grexit) την «ορθή» σου στρατηγική.
Το ίδιο ισχύει και για τους δραχμοφόρους πρώην (ευτυχώς) Υπουργούς, τους οποίους ορθώς «παραίτησε» ο Πρωθυπουργός. Κανονικά πρέπει να παραιτηθούν και από βουλευτές. Όταν πολιτεύονταν και εκλέγονταν δεν είχαν ενημερώσει τους ψηφοφόρους τους πως σχεδίαζαν επιστροφή στη δραχμή και έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και κατ’ επέκταση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Λοιπόν, κύριοι, δεν σας ανήκει η διαπραγμάτευση του ευρωπαϊκού ρου της κεφαλής της Ευρώπης. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν σας να υποθηκεύσετε το μέλλον των επόμενων γενεών και να αναγκάσετε τη χώρα να βολοδέρνει για αιώνες στην αμφιβολία και στην απαξίωση. Ούτε και η Ευρώπη μπορεί να πορεύεται στην ιστορία των Εθνών ευνουχισμένη και με ακρωτηριασμένο το βασικότερο μέλος της. Οι λαοί να απομονώσουν τους φορείς  αερομεταδιδόμενων δολοφονικών ιών και να τους ενταφιάσουν οριστικά στη λήθη.
Μόνο η Γαλλία ήρθη στο ύψος των περιστάσεων.

Μια φράση τα λέει όλα : JAMAIS SANS LA GRECE. ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου