Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.

Υ.Γ.  (Υστερογραφίας το ανάγνωσμα.)


Πυρ κατά ριπάς..............από τα ορύγματα της Γουμένισσας.
 
Χρήστος Σαμαράς, Δάσκαλος.
 
Υστερογραφίας το ανάγνωσμα.
Υ.Γ. 1
Στις 14/5/2013 στο άρθρο μου έγραφα τι συμβαίνει σε εκείνους που αντιτάσσονται στο σύστημα και στις εντολές άνωθεν :
«Ακόμη και αν κάποιος ξεστρατίσει (Γιούνκερ), δεν θα καταλάβει από πού του’ρθε ! Η απομάκρυνσή του από τις αξιοζήλευτες δεσπόζουσες θέσεις και η σχεδιαζόμενη επίθεση στη χώρα του (ή η απειλή της) θα συμβεί σε εκατοστό του δευτερολέπτου»..
Δυστυχώς (σημειώστε στα κατάστιχα μια ακόμη επιβεβαίωση) για έναν ακόμη φίλο της Ελλάδας, τον Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ, χτύπησε το καμπανάκι και οδεύει σε οδούς κακοτράχαλους. Η οργανωμένη μαφία των παγκοσμιοποιημένων οικονομικών δολοφόνων βρήκε το επόμενο θύμα της.
Υ.Γ. 2
Η επικριτική διάθεση και η συμβουλευτική πρόθεση για τα ηλεκτρονικά μηνύματα που δέχεται ο επισκέπτης στο Σκρα (στα δικά μας σύνορα γενικότερα), ώθησαν το Υπουργείο Εξωτερικών να απαντήσει. Για ενημέρωσή σας παραθέτω παρακάτω την απάντηση. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν εδέησαν να ασχοληθούν με το θέμα.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α3
 
«Θεωρούμε ασυνήθιστο το γεγονός της λήψης ηλεκτρονικών μηνυμάτων εντός της Ελληνικής επικράτειας και εκφράζουμε την λύπη μας γι αυτό που συνέβη.
Ο τρόπος, ωστόσο, μετάδοσης των εν λόγω μηνυμάτων, εντός της Ελληνικής επικράτειας, ίσως συναρτάται με τον τρόπο λειτουργίας των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και την αλλαγή παρόχου κατά την μετάβαση από κράτος σε κράτος, θέμα το οποίο το Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε να ερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Εκ της Α3 Διευθύνσεως»
 
Υ.Γ. 3
Είναι πραγματικά λυπηρό, ιδιαίτερα εμείς που κινούμαστε στην Εθνική οδό από Πολύκαστρο προς Θεσσαλονίκη, να παρατηρούμε αυτοκίνητα με την ένδειξη ΜΚ στον αριθμό κυκλοφορίας τους προερχόμενα από τη FYROM να κυκλοφορούν ανερυθρίαστα ελεύθερα. Η αλαζονεία, ο κομπασμός και η έπαρση των κυβερνώντων των γειτόνων δεν πρόκειται ποτέ να μειωθεί, όσο η ελληνική πλευρά αποδεικνύεται ανεπαρκής, αναποφάσιστη, χωρίς δυναμικές πρωτοβουλίες, οι οποίες να κατατροπώνουν τις γελοίες και ανιστόρητες αιτιάσεις των σκοπιανών. Μάλιστα σε μερικά αυτοκίνητα υπάρχει σε εμφανές σημείο αυτοκόλλητη ένδειξη, η οποία στην αγγλική γλώσσα … ενημερώνει πως η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει «σώνει και καλά» τη χώρα από την οποία προέρχεται το όχημα, παρόλο που αυτό φέρει πινακίδα με ΜΚ (δηλαδή Μακεδονία). Από όσο είναι γνωστό και σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες και το δίκαιο του ΟΗΕ υπάρχει κράτος μόνο με την επωνυμία FYROM και τίποτε άλλο, μέχρι την επίλυση της διαφοράς για το όνομα με τη γείτονα χώρα Ελλάδα. Βέβαια, όπως συνήθως, οι σκοπιανοί επωφελούνται του αδρανούς ελληνικού κράτους, που δεν μπορεί τους δικούς του (αλλά ούτε και τους διεθνείς) νόμους να εφαρμόσει και επιτρέπει τη διέλευση των οχημάτων (στην βάση ποιας συμφωνίας και καλής γειτονίας άραγε ;) με την ένδειξη ΜΚ, ενώ απαγορεύεται ρητώς από διεθνείς κανόνες.
 
Καλώ άμεσα τις αστυνομικές και τελωνειακές αρχές να δείχνουν το δρόμο της επιστροφής στη χώρα τους σε εκείνους που επιχειρούν να περάσουν από τα δικά μας σύνορα, τους ηρωικούς Ευζώνους (ξέρουν άραγε οι κρατούντες από πού έλαβε το όνομα το συνοριακό χωριό ;), χωρίς καμιά περαιτέρω συζήτηση.
 
Υ.Γ. 4
 
Νάναι καλά ο φίλος (και συνεργάτης στο Μαχητή) Σταύρος Φάσσος, που μου υπενθύμισε ότι στο βίντεο από τους πανηγυρισμούς των Θανάση και Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης πανηγυρίζει με την ελληνική σημαία, ενώ ταυτόχρονα πριν σηκωθεί ο Γιάννης κάνει τον ορθόδοξο σταυρό του. Ο δεκαεπτάχρονος μαύρος Έλληνας πατριώτης, βασίζει την επιτυχία του στο παραδοσιακό, πατροπαράδοτο, βαθιά θρησκευτικό ελληνικό «συνήθειο» της «βοήθειας της Παναγίας» και αντιδρά αυθόρμητα, πηγαία και ασχεδίαστα όπως κάθε ορθόδοξο ελληνάκι, που συνηθίζει να σταυροκοπιέται σε διάφορες φάσεις και για διαφορετικά θέματα που αντιμετωπίζει στη ζωή του.
Άρα λοιπόν, ανασκευάζω : Δακρύστε για τον Έλληνα, Ορθόδοξο, Μαύρο Πατριώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου