Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ !

lapordas-katsaros

Σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον οικισμό της Φιλυριάς, τιμήθηκε από το Δήμο Παιονίας και την Τοπική Κοινότητα ο σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας Θεοχάρης Κατσαρός.

Γεννημένος στη Φιλυριά και δημότης της Παιονίας, ο σμηναγός έκανε υπερήφανη την Ελλάδα και το Δήμο μας, καθώς ανακηρύχθηκε ο καλύτερος πιλότος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΝΑΤΟ στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας. Στο νατοϊκό πρόγραμμα συμμετείχαν πιλότοι και αεροσκάφη από τη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τις ΗΠΑ και άλλα κράτη μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
Στη βράβευση προς τιμήν του σμηναγού Κατσαρού ήταν παρόντες όλοι οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας με επικεφαλής τον πρόεδρο Παυλίδη Κωνσταντίνο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας παρέδωσε τιμητική πλακέτα ανδρείας στο σμηναγό, και το βιβλίο του κ. Χ. Ίντου «Βαλκανικοί Πόλεμοι – Τα γεγονότα στην περιοχή του Δήμου Παιονίας» με προσωπική αφιέρωση. Με τη σειρά του, ο κ. Κατσαρός χάρισε στο Δήμαρχο κάδρο με τη φωτογραφία του αεροσκάφους με το οποίο πρώτευσε στο πρόγραμμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου