Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Η ΝΤΟΡΟΘΙ ΚΙΝΓΚ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.






Τι στο καλό (What the f@@@?); Η Ρωσία είναι εντάξει και η Ελλάδα όχι;» αναρωτιέται η Κινγκ αναδημοσιεύοντας την είδηση του BBC για τον δανεισμό στο ρωσικό μουσείο.





«Το Βρετανικό Μουσείο λέει "όχι" σε δανεισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα, αλλά μετά δανείζει ένα στη Ρωσία;! Μιλάμε για προσβολή της Ελλάδας... Και για υποκρισία»







«Είμαι σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη από τον δανεισμό του (Γλυπτού του) Παρθενώνα. Γιατί η Ρωσία του Πούτιν είναι κατάλληλη, όταν επανειλημμένως απορρίπτεται η Δημοκρατική Ελλάδα;»



«Οπως πρότεινα και προηγουμένως, πιστεύω ακράδακαντα ότι η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει όλους τους δανεισμούς στο Βρετανικό Μουσείο. Αν δεν τους σέβονται, γιατί οι Ελληνες να δανείζουν;».



«Το να δανείζεται ένα Γλυπτό του Παρθενώνα στη Ρωσία του Πούτιν είναι η μεγαλύτερη προσβολή. Τι ακολουθεί; Το ISIS (Ισλαμικό Κράτος); Η Συρία; Τι στο καλό; (What the F@@@k?)».




Τι ακολουθεί; Το Βρετανικό Μουσείο θα δανείσει μία γυμνή Αφροδίτη στη Σαουδική Αραβία; Χριστιανικά αντικείμενα στο ISIS; Μιλάμε για ανοησία...».




«Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα έργα που θα μπορούσε το Βρετανικό Μουσείο να δανείσει στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης και ρωσικής τέχνης. Το να επιλέγει ένα Γλυπτό του Παρθενώνα είναι μια σκόπιμη προσβολή».




«Η Αικατερίνη η Μεγάλη είχε ένα σχέδιο να "απελευθερώσει" την Ελλάδα από τους Οθωμανούς και να τους κάνει ένα ρωσο-ορθόδοξο κράτος με τον γιο της ως βασιλιά... Ο Πούτιν;".





Σοβαρά, ειλικρινά αμφιβάλλω ότι ο Πούτιν σχεδιάζει να εισβάλει στην Ελλάδα, αλλά είναι τόσο μεγαλομανής που τον έχω ικανό για τα πάντα».

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου