Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !




Avaazίτες και Avaazίτισσες – ορίστε τα τελικά αποτελέσματα της τεράστιας δημοσκόπησης του κινήματoς των 34 εκατ. πολιτών του κόσμου! Οι λαοί μίλησαν και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε τον ασφυκτικό κλοιό που έχουν δημιουργήσει οι μεγάλες εταιρίες πάνω στις κυβερνήσεις μας, να στείλουμε κάθε παιδί του κόσμου στο σχολείο και πολλά, πολλά άλλα: 

Τώρα έχουμε χαράξει την κατεύθυνσή μας και το σχέδιό μας είναι συναρπαστικό – ας το κάνουμε πραγματικότητα!

Το Avaaz δεν δέχεται ποτέ χρήματα ούτε από κυβερνήσεις, ούτε από εταιρίες, ούτε από μεγαλο-δωρητές -- εξαρτόμαστε 100% από μικρο-δωρεές των μελών μας. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι μόνο τα μέλη του κινήματός μας κάνουν κουμάντο και κανείς άλλος. Κάνε κλικ για να στηρίξεις το σχέδιό μας για το 2014:

ΝΑΙ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ €2

ΝΑΙ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ €3

ΝΑΙ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ €4

ΝΑΙ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ €5

ΝΑΙ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ €8
Για να στηρίξεις με κάποιο άλλο ποσό, κάνε κλικ εδώ.


Η δημοσκόπηση είναι ένας πραγματικά πολύτιμος καθοδηγητής για την ομάδα μας -- ευχαριστούμε όλους και όλες που συμμετείχαν! Ένα δωράκι μέσα απ’την καρδιά μας για να σου πούμε «ευχαριστώ»: δες εδώ τα σχόλια που έχουν αφήσει τα μέλη μας στη σελίδα των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης (περιηγήσου για να τα διαβάσεις – είναι δεκάδες χιλιάδες!). Αντανακλούν την πανέμορφη και γεμάτη έμπνευση εικόνα της ανθρωπότητας και του κινήματός μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’αυτό που έχουμε δημιουργήσει μαζί με όλους εσάς!!

Με πολύ αγάπη, ελπίδα και εκτίμηση,

Ricken, Meredith, Lisa, Rewan, Mina, Alex και όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου